MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Tweezitsbank

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe bank voor in uw huis? Heeft u al heel wat woonwinkels doorzocht maar niet gevonden wat precies op uw smaak aansluit? Misschien was die bank net even iets te lang, was de kleur niet helemaal uw stijl of vond u hem te laag? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Meubelmaatwerk Company. Wij gaan namelijk maar wat graag voor u aan de slag om een bank helemaal op maat te maken. Een bank die er perfect uitziet, heerlijk zit en die zeker niet misstaat in uw interieur!

Modulaire loungebank

De mooiste tweezitsbanken zoals u ze wilt!

Een tweezitsbank op maat maken is iets wat wij graag voor u doen. We hebben met ons bedrijf veel ervaring met het maken van banken, maar ook allerhande andere soorten meubelen. Wij raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. U heeft bij ons natuurlijk de keuze qua stijl, maar u kunt ook uw eigen beslissing maken als het aankomt op kleur, afmetingen en gebruikt materiaal. We zorgen er graag voor dat die bank die u bij ons bestelt ook echt helemaal aansluit op uw eigen persoonlijke smaak!

Een tweezitsbank op maat bestellen?

Bij Meubelmaatwerk Company maken we voor u een bank die een stevig onderstel heeft. Dit wordt door ons gemaakt van hoogwaardig beukenhout, stevig plaatmateriaal en koudschuim. Voor de bekleding maken we ook louter gebruik van de mooiste materialen. Stoffen van gerenommeerde merken, geheel duurzaam en vriendelijk in het onderhoud. Zo maken wij tweezitsbanken waar u met veel plezier op zult zitten. Meer weten of een tweezitsbank bestellen bij ons? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We staan klaar om deze voor u te beantwoorden en aan de slag te gaan met het maken van een mooie bank waar u lang van kunt genieten!

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Horeca loungebanken