Tweezitsbank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Een tweezitsbank op maat

Bent u op zoek naar een mooie nieuwe bank voor in uw huis? Heeft u al heel wat woonwinkels doorzocht maar niet gevonden wat precies op uw smaak aansluit? Misschien was die bank net even iets te lang, was de kleur niet helemaal uw stijl of vond u hem te laag? Dan is het goed om eens contact op te nemen met Meubelmaatwerk Company. Wij gaan namelijk maar wat graag voor u aan de slag om een bank helemaal op maat te maken. Een bank die er perfect uitziet, heerlijk zit en die zeker niet misstaat in uw interieur!

De mooiste tweezitsbanken zoals u ze wilt!

Een tweezitsbank op maat maken is iets wat wij graag voor u doen. We hebben met ons bedrijf veel ervaring met het maken van banken, maar ook allerhande andere soorten meubelen. Wij raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. U heeft bij ons natuurlijk de keuze qua stijl, maar u kunt ook uw eigen beslissing maken als het aankomt op kleur, afmetingen en gebruikt materiaal. We zorgen er graag voor dat die bank die u bij ons bestelt ook echt helemaal aansluit op uw eigen persoonlijke smaak!

Een tweezitsbank op maat bestellen?

Bij Meubelmaatwerk Company maken we voor u een bank die een stevig onderstel heeft. Dit wordt door ons gemaakt van hoogwaardig beukenhout, stevig plaatmateriaal en koudschuim. Voor de bekleding maken we ook louter gebruik van de mooiste materialen. Stoffen van gerenommeerde merken, geheel duurzaam en vriendelijk in het onderhoud. Zo maken wij tweezitsbanken waar u met veel plezier op zult zitten. Meer weten of een tweezitsbank bestellen bij ons? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We staan klaar om deze voor u te beantwoorden en aan de slag te gaan met het maken van een mooie bank waar u lang van kunt genieten!

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep