Wachtruimte banken

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve wachtruimte bank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit wachtruimte banken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Deze worden tot in de laatste details door ons ontwikkeld. De beste materialen, passie en vakmanschap leiden tot de mooiste eindproducten. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn onze kernwaarden. In het gehele proces zullen wij begeleiden, van het eerste idee tot aan het laatste detail van het eindresultaat. Uiteraard zien wij ook toe op een vlekkeloze en spoedige levering van de wachtruimte bank.

Wachtruimte bank op maat

Al een compleet plan klaar voor een wachtruimte bank op maat? Ook wanneer dit niet zo is denken wij graag met u mee. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij vaak out of the box denken en nieuwe mogelijkheden of perspectieven aandragen. Bel, mail of kom langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in één van onze showrooms om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een wachtruimte bank op maat samen te stellen.

Garantie en service wachtruimte banken

Te allen tijde staan wij klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Door onze korte lijnen zal de communicatie snel en soepel verlopen. Door het gebruik van de beste materialen zijn wij overtuigd van onze producten en krijgt u van ons tien jaar garantie op de totale constructie. Op gebruikte stoffen krijgt u bovendien ook nog eens twee jaar garantie. Wat betreft service kunt u uiteraard uitgebreide uitleg verwachten inzake het onderhoud van uw wachtruimte banken, zodat deze mooi en goed blijven.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep