MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Wachtruimte banken

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit wachtruimte banken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Deze worden tot in de laatste details door ons ontwikkeld. De beste materialen, passie en vakmanschap leiden tot de mooiste eindproducten. Korte lijnen, persoonlijke aandacht en heldere communicatie zijn onze kernwaarden. In het gehele proces zullen wij begeleiden, van het eerste idee tot aan het laatste detail van het eindresultaat. Uiteraard zien wij ook toe op een vlekkeloze en spoedige levering van de wachtruimte bank.

Projectinrichting scholen treinbanken

Wachtruimte bank op maat

Al een compleet plan klaar voor een wachtruimte bank op maat? Ook wanneer dit niet zo is denken wij graag met u mee. Door onze expertise op dit gebied kunnen wij vaak out of the box denken en nieuwe mogelijkheden of perspectieven aandragen. Bel, mail of kom langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij nodigen u graag uit om eens langs te komen in één van onze showrooms om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een wachtruimte bank op maat samen te stellen.

Garantie en service wachtruimte banken

Te allen tijde staan wij klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Door onze korte lijnen zal de communicatie snel en soepel verlopen. Door het gebruik van de beste materialen zijn wij overtuigd van onze producten en krijgt u van ons tien jaar garantie op de totale constructie. Op gebruikte stoffen krijgt u bovendien ook nog eens twee jaar garantie. Wat betreft service kunt u uiteraard uitgebreide uitleg verwachten inzake het onderhoud van uw wachtruimte banken, zodat deze mooi en goed blijven.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Modulaire loungebank