MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Wachtruimte meubilair

Wachtruimtes vindt u op diverse plekken. Zo zijn er bedrijven en instellingen die een wachtruimte hebben voor bezoekers, maar ook in een ziekenhuis of bij de huisarts en de tandarts zult u altijd in een wachtruimte moeten wachten op uw beurt. Een wachtruimte is altijd een wat ongemakkelijke ruimte. Dit is vooral ook afhankelijk bij welke instelling uw bent. Vooral in wachtruimtes bij medische instellingen, zal er een bepaalde spanning heersen. Het is daarom van belang om de wachtruimte persoonlijk, uitnodigend en stijlvol aan te kleden, zodat mensen toch enigszins kunnen ontspannen terwijl ze wachten. Dit kan met gezellige wachtruimte meubilair.

Treinopstelling Leerplein

Soorten wachtruimte meubels

Wachtruimte meubels is een breed begrip. Hieronder vallen alle soorten meubels. Maar het is vanzelfsprekend dat in een wachtruimte banken, stoelen en tafels staan. De meest voorkomende meubels in een wachtruimte zijn banken en bankstellen. Hierdoor is het mogelijk om op drukke momenten veel mensen kwijt te kunnen in de wachtruimte. Als er ook kinderen meekomen, dan is het ook handig om een kinderruimte in te richten met speciale wachtruimte meubels voor kinderen, zoals een speeltafel. Een wachtruimte is meestal geen publieke ruimte, dus vandalisme zal hier minder snel plaatsvinden. Er kan dan ook veel aandacht aan het design van wachtruimte meubels worden besteed.

Wachtruimte meubel laten ontwerpen en maken

Wilt u een wachtkamer met opvallende meubels of kiest u liever voor een ingetogen interieur? Het design van een wachtruimte meubel kan veel doen aan de gemoedstoestand van een wachtende. Wilt u advies over welk wachtruimte meubel het beste bij uw ruimte past en waar deze meubels aan moeten voldoen? Neemt u dan contact op met Meubelmaatwerk Company. Wij hebben standaard enkele modellen wachtruimte meubels in ons assortiment. Wanneer u hier niets geschikt tussen vindt, dan is het mogelijk om uw wachtruimte meubel door ons op maat te laten maken.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Projectinrichting scholen treinbanken