MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Woonkamerbank

Iedere woonkamer is naar de smaak van de woningeigenaren ingericht. Soms wordt een woonkamer ingericht volgens een bepaalde interieurstijl en soms zijn het verschillende stijlen die samengevoegd worden. Wat meestal wel het geval is, is dat de woonkamerbank in dezelfde stijl is als het interieur. Heeft u een klassiek interieur, dan wordt er een klassiek ogende bank geplaatst en in een modern interieur een hele moderne woonkamerbank. Maar soms kan het zijn dat u niet de juiste woonkamerbank kunt vinden. Een optie is dan om te gaan voor een op maat gemaakte woonkamerbank.

Bankstel chaise longue

Waarom kiezen voor een woonkamer bank op maat?

Is het u niet gelukt om een woonkamerbank te vinden die aan uw wensen voldoet? U kunt geen bank vinden die voldoet aan uw gewenste design? Of wenst u een bank met extra comfort en die niet in de reguliere woonwinkel te vinden is? Dan is het tijd voor een woonkamer bank op maat. Uw woonkamerbank laat u dan op maat maken volgens de door u gestelde wensen en eisen. Kiest u voor een bepaalde vorm, kleur of een speciale bekleding? Of stelt u zeer hoge eisen aan de kwaliteit en het onderhoud van uw woonkamerbank? Al uw wensen zijn in een woonkamer bank op maat te verwerken.

Bestel bij Meubelmaatwerk Company uw woonkamerbank tailor made

Wanneer u een woonkamerbank tailor made wenst, dan is Meubelmaatwerk Company graag uw partner. In samenspraak met u ontwerpen wij uw unieke bank. Hierin verwerken wij al uw wensen en eisen, zodat u straks op een unieke en zelf ontworpen bank kunt plaatsnemen. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Welk design u ook wenst, hoe groot uw bank ook moet zijn of als uw bank afgewerkt moet worden met een speciale coating voor beter onderhoud, wij doen er alles aan om u tevreden te stellen.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Moderne Lounge elementenbank chaise longue