Woonwinkel Hengelo

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

De woonwinkel voor Hengelo

Bent u op zoek naar een woonwinkel in Hengelo waar u prachtige meubelen kunt vinden die helemaal op maat gemaakt worden voor u? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij Meubelmaatwerk Company. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal soorten meubels, die u dan helemaal aan uw eigen wensen aan kunt passen. We hebben het dan onder andere over de maat van de meubelen, maar ook over kleur en stijl. Wij maken deze meubelen speciaal voor u in onze eigen fabriek, zodat u er zeker van kunt zijn dat u echte kwaliteit in huis haalt.

Woonwinkels in Hengelo bezoeken

Als u woonwinkels in Hengelo gaat bezoeken, dan kunt u er op rekenen dat u hier een breed aanbod aan meubelen terug gaat vinden. U kunt uzelf dan alleen afvragen of hier ook echt precies bij zit wat u wenst. Is het niet beter om eens te komen kijken bij Meubelmaatwerk Company, waar we de meubelen helemaal op maat voor u maken? We maken meubelen in een groot aantal verschillende stijlen. U kunt deze stijlen eens op uw gemak komen bekijken in onze woonwinkel in Hengelo. Als u hier iets ziet wat u bevalt, maar waar u graag een en ander aan wilt hebben aangepast, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk.

Meer weten over onze woonwinkel in Hengelo?

Als u meer wilt weten over onze winkel, of over onze meubelmakerij, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje komen nemen op onze website. We hebben hier namelijk volop informatie klaarstaan over ons bedrijf en de producten die wij maken en verkopen. We raden u daarbij aan om ook vooral een keer bij ons binnen te lopen om te zien hoe kwalitatief onze meubelen in werkelijkheid zijn. Samen met u nemen we dan de mogelijkheden door die wij u met ons bedrijf allemaal te bieden hebben.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep