MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zit banken

In zowel zakelijke als particuliere ruimtes, zijn zit banken één van de meest geliefde interieurvoorwerpen. Zit banken worden gebruikt in bedrijven, wachtruimtes, publieke ruimtes en in woonhuizen. In iedere ruimte waar zit banken worden geplaatst, zijn weer andere eisen van toepassing. In een woonkamer zult u behoefte hebben aan een zitbank in een speciaal design en die goed bij uw interieur past. Voor een zitbank in een publieke ruimte wordt de nadruk gelegd op de stevigheid van een bank. Een bank in dergelijke ruimtes wordt intensiever gebruikt en moet hierdoor veel steviger en robuuster zijn.

Moderne Lounge elementenbank chaise longue

Is een zitbank op maat ook wat voor u?

Kunt u geen zitbank vinden die aan uw wensen voldoet? Een alternatief is dan een zitbank op maat. Dit is een bank die in opdracht van u wordt gemaakt. Al uw wensen en eisen worden in het ontwerp van uw bank meegenomen. Zo heeft u toch een zitbank in uw ruimte staan die aan uw wensen voldoet en die tevens uiterst uniek is. U weet namelijk zeker dat u uw zitbank nooit ergens anders zult tegenkomen. In principe zijn er geen beperkingen aan een zitbank op maat. Heeft u wensen betreffende de afmetingen, het design of de gebruikte bekleding? Dit wordt allemaal meegenomen in het ontwerp van uw zitbank op maat.

Laat uw zitbank tailor made door Meubelmaatwerk Company maken

U wenst een zitbank tailor made? Dan maakt u met Meubelmaatwerk Company de juiste keuze als partner voor het ontwerp en de productie van uw unieke zitbank op maat. Wij hebben al jaren veel ervaring in het ontwerpen van interieurs en meubels. Wij weten wat er komt kijken bij het maken van een zitbank tailor made en wij hebben zelfs onze eigen meubelfabriek. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, wordt hier uw zitbank professioneel op maat voor u gemaakt.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Eetkamer Loungebank