MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zitbank eettafel

Heeft uw eettafel een zitbank nodig? Als u een horecazaak runt, dan onderscheidt u zich met een zitbank voor de eettafel. In veel restaurants en (eet)cafés worden stoelen gebruikt. Ook dit kan bijzonder zijn, maar met een zitbank in een bijzonder design, zult u nog beter een statement kunnen maken. Helaas is het zo, dat u een bijzondere zitbank niet overal kunt kopen. Kies daarom voor een volstrekt unieke zitbank voor de eettafel op maat. U bent dan niet meer afhankelijk voor een keuze uit een beperkt aanbod, maar laat een zitbank maken die geheel aan uw wensen voldoet.

Eetkamerbank hoek vintage knopen

Een zitbank voor de eettafel zoals u wilt

U kunt hele specifieke eisen hebben voor een zitbank voor de eettafel. Misschien heeft u het interieur van uw bedrijf van een excentriek design voorzien? Dan kunt u hier uiteraard geen standaard zitbank plaatsen. De zitbank moet aan de eisen van uw interieur voldoen en dit kan alleen met maatwerk. Neem hiervoor contact op met Meubel Maatwerk Company en laat u eens voorlichten over wat er allemaal mogelijk is. Daarnaast vervullen wij niet alleen uw wensen omtrent het design van uw zitbank voor de eettafel. Heeft u bijvoorbeeld problemen met de akoestiek? Wij kunnen voor u een zitbank ontwerpen met een hoge rugleuning, die helpt om de akoestiek te verbeteren.

Meubel Maatwerk Company maakt voor u een zitbank voor de eettafel op maat

Maatwerk is voor Meubel Maatwerk Company heel gewoon. Wij houden niet van standaard, want met een zitbank voor de eettafel op maat zit u veel lekkerder en voldoet deze betreffende het uiterlijk veel beter aan uw wensen. Een op maat gemaakte zitbank bestaat bij ons altijd uit hoogwaardige materialen. Hierdoor is de zitbank duurzaam en mag u een hoog comfort verwachten. U heeft bij ons een grote keuze uit onderhoudsvriendelijke bekleding om de zitbank in uw eigen stijl te krijgen. Vraag een offerte aan als u wilt weten hoeveel een zitbank op maat kost of maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Keukenbank Velours blauw