MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zitbank wachtruimte

Heeft u een wachtruimte in uw bedrijf of zorginstelling? Een wachtruimte is niet altijd de meest inspirerende plek om te vertoeven. Terwijl het juist zo belangrijk is om bezoekers of patiënten een aangename wachttijd te bezorgen. Wanneer u een aangename wachtruimte heeft, dan is het wachten ook minder erg en lijkt het minder lang te duren. De wachtruimte goed aankleden is daarom een vorm van klantenservice. Het belangrijkste onderdeel van een wachtruimte, is de zitbank. Een zitbank in de wachtruimte moet uiteraard comfortabel zijn en helemaal passen in het interieur van de wachtkamer.

Moderne Lounge elementenbank chaise longue

Met uw zitbanken in de wachtruimte is wachten niet erg

Heeft u uw wachtruimte betreffende de vormgeving en kleuren een bepaalde uitstraling gegeven? Het kan dan lastig zijn om hierbij een bijpassende zitbank te vinden. Zitbanken voor in de wachtruimte zijn dan ook niet altijd standaard te koop. Schakel daarom Meubel Maatwerk Company in voor zitbanken in uw wachtruimte die op maat zijn gemaakt. Welk soort interieur u ook heeft in uw wachtruimte, wij zorgen voor een passende zitbank die geheel aan uw wensen voldoet en exclusief voor u gemaakt is in onze eigen fabriek. Veel stijlen zijn bij ons mogelijk voor uw zitbanken en uiteraard gemaakt van materialen van de allerhoogste kwaliteit en met een hoog comfort.

Een zitbank voor de wachtruimte op maat door Meubel Maatwerk Company

Bij Meubel Maatwerk Company kunt u terecht voor al uw zitmeubelen op maat. Ook een zitbank voor in de wachtruimte op maat is mogelijk. U heeft dan een volstrekt unieke zitbank, die in geen enkele andere wachtruimte te vinden is. Een zitbank die geheel past in de stijl van uw wachtruimte of bedrijf en waar uw bezoekers zeer prettig en comfortabel gebruik van maken. Maak daarom een afspraak om van gedachten te wisselen over uw ideeën of om een afspraak in te plannen voor een bezoek aan onze showroom. We weten zeker dat u dan voldoende geïnspireerd wordt.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Bedrijsrestaurant dinerbanken recht