MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zitbank

Kwalitatief hoogstaande zitbanken met een gunstige prijs produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Deze ontwikkelen en fabriceren wij tot op de laatste details zelf. Persoonlijke aandacht, korte lijnen en een heldere communicatie zijn hierin zeer belangrijk voor ons. Enkel de beste materialen, uiterste passie en jaren ervaring worden gebruikt om tot de eindproducten te komen. Wij begeleiden vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering en zorgen er uiteraard ook voor dat uw bestelling snel en adequaat geleverd wordt.

Moderne Lounge elementenbank chaise longue

Zitbank op maat

Weet u al hoe u uw zitbank op maat wilt hebben? Of staat u er blanco in en heeft u behoefte aan advies? Door onze ruime ervaring op het gebied van zitbanken kunnen wij u zeker goed advies geven. Wij voorzien u graag van vrijblijvende inspiratie, mogelijkheden of een offerte op maat. Hier kunt u gerust contact voor opnemen, telefonisch of per mail. Uiteraard bent u ook altijd welkom in één van onze showrooms. Hier kunt u de mogelijkheden bekijken of gewoon eens proefzitten op een zitbank. Bovendien is het in onze showrooms mogelijk om zelf een zitbank op maat samen te stellen.

Garantie en service zitbanken

Omdat enkel de beste materialen gebruikt worden, wordt er 10 jaar garantie gegeven op de totale constructie. Op stoffen zit normaliter 1 jaar garantie, maar wij verdubbelen dit naar 2 jaar garantie. Wij staan te allen tijde klaar voor vragen, tips of opmerkingen. Bovendien kunnen wij adviseren in het onderhoud van de geleverde meubels, zodat u hier zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.

Wij kunnen helpen met een visualisatie 1
Offerte aanvragen