MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Vraag en Advies 2

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Duurzaam 2

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

Garantie 1

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Zitelementen

Bent u op zoek naar zitelementen waarmee u zelf een relaxte hoekbank kunt samenstellen? Kies dan voor de maatwerk meubels van Meubelmaatwerk Company. Wij zijn de specialist in op maat gemaakte meubels zoals banken, eettafels en wandpanelen. Onze meubels zijn stuk voor stuk unieke meubelstukken van hoge kwaliteit.

Hoek elementenbank

Zitelementen op maat

U kunt eenvoudig met zitelementen een hoekbank samenstellen waarmee u een ware blikvanger creëert voor uw woonkamer. Behalve een sieraad voor het oog, moet de bank natuurlijk ook uiterst comfortabel zijn. Wij hebben bij Meubelmaatwerk Company veel ervaring in het ontwerpen en realiseren van unieke op maat gemaakte meubelstukken. Onze banken zijn niet alleen gemaakt van de beste materialen, maar zijn ook heel fijn in het gebruik. Als u kiest voor een meubelstuk op maat weet u zeker dat de bank qua formaat, kleur en materialen perfect in uw woonkamer past.

Voordelen van Meubelmaatwerk Company

Het voordeel van onze meubels is dat ze zeer sterk zijn. Ze worden vervaardigd door onze vakmannen die jarenlange ervaring hebben en met een hart voor meubelmakerij uw unieke meubelstuk realiseren. Uw meubel zal volledig aan uw wensen voldoen, u zult geen gelijk meubelstuk in de winkel kunnen vinden. Weet u nog niet precies wat u zoekt? Dan denken we graag met u mee en kunt ook u op maat gemaakte elementen voor een hoekbank kopen. Onze meubels zijn goed en betaalbaar. Bovendien heeft u met onze meubels 2 jaar garantie op het materiaal en 10 jaar garantie op de constructie.

Projectinrichting scholen treinbanken