MEUBELMAATWERK COMPANY

Specialist in kwalitatief zitmeubilair

Advies op maat, visualisatie
en persoonlijke aandacht

Wij maken gebruik van oersterke materialen
voor een optimale comfort

10 jaar garantie op de constructie
2 jaar garantie op de bekleding

Horecabank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit horecabanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij ontwikkelen deze producten met de beste materialen, een flinke portie passie en jaren ervaring. Persoonlijke aandacht, heldere communicatie en korte lijnen zijn hierin de kernwaarden. Daarnaast zullen wij uiteraard ook toezien op een snelle en vlekkeloze levering van de horecabank. Het gehele proces kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Horecabank op maat

Al een compleet plan klaar voor een horecabank op maat? Ook wanneer u nog wat minder inspiratie heeft denken wij graag met u mee. Van een kleine horecabank tot aan een muurvullende horecabank, wij kunnen ermee uit de voeten. Naast onze webshop beschikken wij over twee showrooms. Kom gerust eens langs om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een horecabank op maat samen te stellen.

Garantie en service horecabanken

Bij de beste materialen past ook een beste garantie en deze bedraagt maar liefst tien jaar op de complete constructie. Aanvullend heeft u op gebruikte stoffen zelfs twee jaar garantie. Voor vragen of tips kunt u uiteraard altijd kosteloos bij ons terecht. In het proces is onderhoud ook zeer belangrijk, zo zullen wij u voorzien van de juiste wijze om uw horecabank te onderhouden. Hierdoor zal deze lang mooi blijven en zijn uitstekende kwaliteit behouden.