Horecabank

Producten

 

Bekijk onze producten

Bereken uw prijs

Bereken uw prijs van de ideale eetkamerbank

Contact

Bezoek onze showroom of vraag informatie aan

Uniek. Betaalbaar. Maatwerk.

Meubelmaatwerk company is niet alleen de specialist in eetkamerbanken maar ook in tafels op maat, poefen, hockers en wandpanelen. Ook is het bij ons mogelijk eetkamerstoelen te laten stofferen in dezelfde stijl als je eetkamerbank.

Kwalitatieve horecabank

Gunstig geprijsde en van hoge kwaliteit horecabanken produceren wij in onze fabriek in IJsselstein. Wij ontwikkelen deze producten met de beste materialen, een flinke portie passie en jaren ervaring. Persoonlijke aandacht, heldere communicatie en korte lijnen zijn hierin de kernwaarden. Daarnaast zullen wij uiteraard ook toezien op een snelle en vlekkeloze levering van de horecabank. Het gehele proces kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Horecabank op maat

Al een compleet plan klaar voor een horecabank op maat? Ook wanneer u nog wat minder inspiratie heeft denken wij graag met u mee. Van een kleine horecabank tot aan een muurvullende horecabank, wij kunnen ermee uit de voeten. Naast onze webshop beschikken wij over twee showrooms. Kom gerust eens langs om de verschillende mogelijkheden zelf te bekijken of een horecabank op maat samen te stellen.

Garantie en service horecabanken

Bij de beste materialen past ook een beste garantie en deze bedraagt maar liefst tien jaar op de complete constructie. Aanvullend heeft u op gebruikte stoffen zelfs twee jaar garantie. Voor vragen of tips kunt u uiteraard altijd kosteloos bij ons terecht. In het proces is onderhoud ook zeer belangrijk, zo zullen wij u voorzien van de juiste wijze om uw horecabank te onderhouden. Hierdoor zal deze lang mooi blijven en zijn uitstekende kwaliteit behouden.

Eetkamerbanken

Uniek maatwerk voor iedereen

Poefen en hockers

Van een ruimtebesparende poef tot de meeste excentrieke hocker

Tafels en stoelen

De details maken het verschil

Wandpanelen en hoofdborden

Denk hoger dan uw eetkamerbank lang is.

Inspiratie

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact op

Bekijk galleries per productgroep